Onze werkwijze

Het doel van Eye-communications is het leveren van een website van topkwaliteit met de beste service en overleg die u kunt wensen. Dit doen wij op de volgende manier:

Allereerst bieden wij u een gratis twee uur durende brainstormsessie aan om u vervolgens, indien gewenst, een passend en op maat gemaakt voorstel te doen.
Uiteindelijk vinden we samen met u altijd de perfecte match tussen uw bedrijf en uw nieuw te bouwen website en zullen wij ons verder met het technische deel bezighouden.

Ons technische werk varieert van simpele websites met een CMS (content management system) tot op maat gemaakte applicaties, welke voor uw bedrijf wenselijk is.
Wij bouwen gebruiksvriendelijke websites, zodat uw website makkelijk en overal door u en door ons up to date gehouden kan worden.

Wij gaan voor kwaliteit

Eye-communications onderscheidt zich door de kwaliteit van het webdesign, de professioneel geschreven teksten waardoor uw website in zoekmachines goed gevonden wordt en door de mogelijkheid van het verzorgen van uw marketing. Met de mogelijkheden en kennis die Eye-communications u biedt, heeft u gegarandeerd een website met vele bezoekers.

Deze websites worden in strak overleg voor u volledig op maat gemaakt. Daarbij bouwen wij gebruiksvriendelijke websites, zodat uw website makkelijk en overal door uzelf up to date gehouden kan worden. Uiteraard kunnen wij dit ook voor u doen.

Wij hebben de kennis in pacht en kunnen hiermee alles wat u wilt op uw website implementeren. Dit kan variëren van een gastenboek tot een geavanceerd voorraadsysteem.

Goede communicatie en professionaliteit staan bij ons hoog in het vaandel waardoor het resultaat altijd het gewenste zal zijn!

Vraag nu vrijblijvend een offerte en een gratis twee uur durende brainstorm aan!