wp-110x110

WordPress

Doordat eye-communications werkt met WordPress, kunnen wij lage tarieven hanteren. Uw website zal snel en gemakkelijk bruikbaar zijn. Een beheersysteem waar u van zult houden.

icon_h2

 

Elk project is voor ons een nieuwe uitdaging, Eye-communications werkt met o.a. photoshop en illustrator om uw website ontwerp te ontwikkelen. Hierdoor zijn aanpassingen makkelijk door te voeren.

Creatieve internet oplossingen

Uw website vertegenwoordigt uw bedrijf. Het is hierom belangrijk dat uw website uitstraalt welke dienst, product of welk ideaal u vertegenwoordigt. De topdesigners van Eye-communications maken voor u, in overleg, een geheel nieuwe uitstraling voor uw huidige of nieuwe website die hier naadloos op aansluit. Hiervoor heeft Eye-communications een bepaalde filosofie die wij toepassen bij het creëren van een nieuwe website of bij vernieuwing van een bestaande website. Het is volgens ons de combinatie van goede beelden met professionele teksten en juiste routing die uw website aantrekkelijk en toegankelijk maakt (zie ook onze portfolio). Dit zorgt voor het optimale internetverkeer en genereert voor webwinkels een verhoging van de omzet.

 

WE LOVE TO BUILD WORDPRESS WEBSITES

U wilt toch ook een mooie website hebben!

Neem contact op!

 

Eye-communications websites

Eye-communications biedt websites aan die volledig naar de wens van uw bedrijf zijn. Dit varieert van professionele simpele websites met een CMS waarmee u uw website overal makkelijk up to date kan houden tot op maat gemaakte applicaties. Met de mogelijkheden die Eye-communications biedt, wordt uw website altijd goed gevonden en zal u meer internetverkeer op uw website hebben.

Hiernaast biedt Eye-communications u de mogelijkheid tot een gratis twee uur durende brainstorm!

Offerte aanvragen